Ons programma covid

De Verdieping is in Assen een trefpunt voor denken en debatteren over actuele en zingevingsonderwerpen. Hieronder ons programma.

Aanmelden

U kunt zich opgeven door bij de onderstaande activiteit van uw voorkeur Aanmelden aan te klikken en vervolgens uw gegevens in de mail in te vullen en te verzenden.  U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding en bent daarmee van een plaats verzekerd. Vol=vol! Bij de lezingen zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar. (Dit in verband met corona maatregelen) Bij de overige activiteiten varieert de wijze van aanmelding en het maximum aantal.  

Wanneer u bij nader inzien afziet van deelname aan een lezing , dan stellen wij het op prijs als u zich tijdig afmeldt. Uw gereserveerde plaats komt dan weer beschikbaar voor een ander. Hier afmelden

Nieuws i.v.m. Covid19  – 17 januari 2021

De Verdieping heeft besloten om in ieder geval tot 1 maart alle activiteiten te annuleren. 

LEZING & DEBAT skippen we voor het héle voorjaar, dus ook voor maart en april. In september 2021 hopen we met de lezing van Thijs Lijster een doorstart te kunnen maken.

ACTIVITEITEN met 5 – 8 deelnemers starten we na de lockdown weer op. In een kleinere groep met vaste zitplaatsen is de anderhalve meter afstand goed te realiseren, zo is onze ervaring. Ook is de ventilatie in het Theatercafé van Podium Zuidhaege coronaproof. Het gaat om het Socratisch Café (2 maart en 13 april) en de Leesgroep Filosofie  en de cursus Levensloop & Levenskunst. Bij de laatste twee kunnen deelnemers onderling afspraken maken voor nieuwe data. Met de deelnemers aan de filosofiecursus De Wereld op zijn kop zijn we in contact over nieuwe data, mogelijk verplaatsen we de cursus naar het najaar. Digitaal gaan een aantal activiteiten gewoon door: Bezinning-via-de-mail en Filosofie Online.  

Schuiven naar boven