Socratisch Café

  • In principe 1e dinsdagavond van de maand,
    19:00 – 22:00 uur, inloop 18:45 uur
  • Locatie: Theatercafé in Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, Assen
  • Gespreksleider: Karel van Haaften
  • Maximaal 12 deelnemers en 4 toehoorders

Entree: € 8.-

Nieuwe activiteit
De Verdieping organiseert dit seizoen als experiment een Socratisch Café. Op deze avonden wordt het Socratisch gesprek in een kleine groep van maximaal 12 personen (en 4 toehoorders) gevoerd. U kunt zich opgeven zowel voor een enkele avond als voor alle avonden. Elke avond staat op zichzelf.
Aan het begin van elke avond zal iedere keer ca 10 minuten uitleg worden gegeven over het verloop van de avond en de ‘orde van het Socratisch Gesprek’, aansluitend komt het thema aan de orde. U kunt aanschuiven als deelnemer, maar het eerst ook een keer rustig aanzien als toehoorder. Meer algemene informatie over de avonden treft u in deze download.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Corry Snelder (06 40 95 54) of Karina de Haan (06 57 88 81)

Door in onderstaande tabel op het thema te klikken krijgt u meer specifieke informatie over het thema van de betreffende avond.

Aanmelden
Door op de onderstaande data te klikken, kunt u zich per avond opgeven. Wilt u zich voor alle (nog resterende) avonden in één keer op geven dan doet u dat hier.
Wilt u aangeven of u deelnemer of toehoorder wilt zijn.
Vol is vol!

U kunt tot uiterlijk vrijdagavond 19:00 uur, voorafgaand aan betreffende dinsdagavond, annuleren. Vindt de afmelding later plaats, dan blijft u in verband met de door ons gemaakte kosten voor gespreksleider en zaal, de entree verschuldigd.

5 november 2019 thema ‘Beheersing
3 december 2019   thema ‘Fatsoen
14 januari 2020 thema ‘Thuis

Schuiven naar boven