Onze activiteiten corona-veilig

De Verdieping heeft een aantal maatregelen genomen zodat u onze activiteiten veilig bij kunt wonen. We volgen daarin de coronaregels van de Rijksoverheid en de huisregels van Podium Zuidhaege. ​ We rekenen erop dat onze deelnemers deze corona-regels kennen en zich er ook aan houden, uit zorg voor elkaar.  


We gaan ervan uit dat onze deelnemers zijn gevaccineerd tegen corona. Of over een herstelbewijs of negatieve testuitslag max 24 uur oud beschikken.

  • M.i.v. 25 september 2021 moeten we u vragen om uw CORONABEWIJS. Dat zullen we bij de entree doen. Zonder Coronabewijs mogen we u helaas niet toelaten.
  • We vragen u om -naast uw IDENTITEITSBEWIJS- uw CORONABEWIJS gereed te houden, in de vorm van de QR-CODE onder de Corona-check-app op uw smartphone of QR-code op papier. Deze gaan we dan scannen. Het is ook mogelijk thuis alvast een ‘QR-code op papier’ ofwel een ‘papieren bewijs’ te printen, dan verloopt de afwikkeling bij de entree wat sneller. Mocht u niet over een smartphone en/of DigiD beschikken, dan kunt u toch een papieren QR-code aanvragen.
  • Meer info:  Hoe kom ik aan een QR-code?         Meer informatie Rijksoverheid    Hoe papieren bewijs te realiseren (Rijksoverheid)
  • Lukt het u ondanks deze informatie niet om een (papieren) QR-code te realiseren, dan is ons bestuurslid Jan Stegeman bereid u daarbij te ondersteunen. Stuur uw verzoek in een e-mailbericht naar: janstegeman1957@gmail.com , met vermelding van uw telefoonnummer, en hij neemt z.s.m. contact met u op. 

En verder:

Schuiven naar boven