Organisatie & linksOrganisatie

De Verdieping is actief sinds najaar 2011 en wordt gerund door een team van -op dit moment- vier personen. We zoeken er nog twee enthousiaste vrijwilligers bij.

 

Karina de Haan (voorzitter):        M 06 57 88 81 88      E karinadehaan@ziggo.nl

Fokke Flapper (secretaris)          M 06 23 67 54 31      E deverdieping@ziggo.nl

Arnold Woltmeijer (teamlid)

Philip Lely (teamlid)

 

Gezocht: vrijwilliger ter versterking van ons team.

Heb je interesse, bel of mail dan Karina de Haan of Fokke Flapper voor meer informatie. We kunnen je ook eerst een A4 met PROFIEL sturen.

 

MetaForum

De Verdieping heeft in 2015 met Tegenlicht Meet Up en DeFKa/SMAHK het initiatief genomen om in Assen meer samen te werken rond cultuur & debat. Een eerste samenwerking ontstond in de Maand van de Filosofie in april 2015, met het presenteren van een gezamenlijk programma. De samenwerking is verbreed naar een aantal andere partijen in Assen op het gebied van cultuur & debat. Begin 2016 is MetaForum Assen opgericht: een associatie van een zevental (vrijwilligers)organisaties , die actief zijn op het gebied van cultuur & debat.  Op dit moment maken de volgende organisatisies deel uit van MetaForum Assen: Humanistisch Verbond Assen, DeFKa ResearchTegenlicht Meet Up, Odd Fellow/ StroomdallogeEuropa's Rafelende Randen en Zin-in-Zondag. Het doel is om in Assen cultuur en debat op een hoger plan te brengen.

De zes organisaties werken samen op wat hen bindt. Daarbij richten ze zich op het structureel uitwisselen van de activiteiten: ze houden elkaar op de hoogte van plannen en activiteiten, delen programma’s met elkaar en brengen hun achterban op de hoogte van elkaars activiteiten.  Daarnaast programmeert MetaForum jaarlijks twee themamaanden. In april haakt ze in op het thema van de Maand van de Filosofie en overlegt wie welke activiteit organiseert (onderwerp, spreker, format, locatie). Jaarlijks organiseert MetaForum een lezing & debat met een landelijk bekende inleider. Zo hebben we afgelopen jaren als sprekers geprogrammeerd Paul Scheffer, Thomas von der Dunk, Marjan Slob, Joris Luijendijk, Ewald Engelen en Bas Heijne. Voor 22 november staat geprogrammeerd: Gijs van Oenen over "Overspannen Democratie".

Benieuwd naar de activiteiten in de komende maanden? Raadpleeg de agenda van MetaForum Assen.

 

Sponsoring

Composite Websolutions heeft De Verdieping gesponsored met het bouwen van de website, waarvoor onze dank!